Skip links

DanCell producerer smartphones, tablets og computere til alle, til konkurrence dygtige priser. Alle sammen med det velkendte styresystem Android, i DanCells udgave, kaldet DC OS, som ligenu er ude i version 1.1, og så har alle telefoner den særlige feature at der er mulighed for at have 2 simkort aktive på samme tid. Som en ekstra gave oven i hatten følger der altid en eller anden form for beskyttelse. Det kan være i form af skærmbeskyttelse eller covers. Se mere under det enkelte produkt. Telefonerne er alle billige i forhold til deres konkurrenter, og i alle niveauer, lige fra begynder telefoner og ældrevenlige smartphones, til telefoner der matcher de nyeste modeller fra konkurrenterne. Du kan få vores billigste mobil i et lækkert design til under 700 kr.! Samtidigt får du et hav af fede funktioner, der virkelig udfordrer blandt andet Apples iPhones til en pris på under 3000 kr.!
Du kan også få en DanCell telefon, kun med trykknapper. Den hedder DanCell Free 2, og er selvfølgelig til salg hos alle vores forhandlere. Den har IP68, hvilket gør den til en rigtig håndværkertelefon. Udover det, har den en normal usb port, og et batteri på 3000 Mah, der gør at du kan bruge den som powerbank. Hvad med FM Radio, uden den trælse obligatoriske ledning? Free II har indbygget FM modtager så du blot slår radioen til, finder din kanal, og så er der radio for alle.
Har du brug for et action kamera? Din Free II har denne mulighed indbygget, så du blot fast monterer din Free II, og optager alt det video du har lyst til
Selv kameraet er ændret i Free II, så du har mulighed for at indstille dit kamera, på samme måde som du er vant til fra din smartphone
TABLETS
DanCell har også tablets, for enhver smag. Både hvis det er barnets første tablet, eller den lidt mere voksne tablet i lidt mere luksusstil. Alle DanCell tables har Android styrersystem, hvilket gør dem til en oplevelse for sig selv.
FLYDENDE PANSERGLAS
DanCell er, foruden mobiler og tablets, også leverandør af flydende panserglas. Flydende panserglas passer til ALLE telefoner og tablets, og er også velegnet til f.eks. Galaxy edge modellerne fra Samsung. Er du træt af at få spoleret designet på din nye Iphone X, af en grim kant som man typisk får ved konventionelt panserglas? Har du svært ved at finde panserglas til din Sony smartphone, så har du også her en løsning. Det flydende panserglas har samme hårdhed som alle andre glas, nemlig 9H. Køb dit flydende panserglas i dag!
DanCell har løst en af udfordringerne ved at få et nyt cover til sin telefon. Hos DanCell ved vi nemlig godt der ikke er noget fedt ved at få en ny mobil, hvis man ikke kan få et billig cover, med plads til kreditkort osv, Derfor har vi lavet et universalt cover, som passer til næsten alle mobiler. Uanset om telefonen hedder DanCell eller Sony. DanCell Covers kan indstilles i en fleksibel plastik skinne, således at alle mobiler kan passe i det samme cover, blot ved at skubbe skinnerne rundt.
Selvom man er et lille sønderjysk firma, kan man godt tænke bæredygtigt. Det er vores powerbank med solceller et godt eksempel på. Her udnyttes solens stråler til at lave strøm, således at man altid kan have strøm på sin mobil! powerbanken har en kapacitet på hele 10.000 mAh, hvilket er nok til rigtig mange opladninger!

Return to top of page