Skip links

DanCell Caterkiller ll

Specifikationer:

Modelnavn

DanCell Caterkiller II

Processor

MT6737, 28nm, ARM Cortex A-53, Mali t720mp2, ARM V8A L1 32kb+32kb L2 512KB

Skærm

5″ JDI LTPS skærm, 1280*720px, TOL, 178 graders vinkel, 24bit 16777216m farver

RAM

Samsung 32bits 1kanal LPDDR3 640Mhz

Hukommelse

16GB intern hukommelse der kan udvides med 128GB Mikro-sd, Mikro-sdhc, mikro-sdxc

Kamera

Sony IMX258 EXMOR RS, CMOS sensor, LED blitz, 4160*3120pixels(13MP) på bagsiden, video 30fps, 1920*1080pixels fuld HD, Autofocus, HDR, GEO-tagging, facedetection, touch focus etc.
Front kamera:2560*1920(5MP) HD-Ready, 30fps video

Kommunikation

2G: 850,900,1800,1900Mhz 3G:850,2100Mhz  LTE:800,1800,2100,2600 UMTS,EDGE,GPRS, LTE CAT4  op til 150Mbit/s i download 1*mikrosim 3ff, 1*Nanosim

WiFi

IEEE 802.11B, IEEE 802.11G IEEE 802.11N WiFi-Hotspot

Bluetooth

Bluetooth 4.0 A2DP(Advanced Audio Distribution Profile)

Andre specifikationer

GPS: GPS A-GPS

Øvrige forbindelser: FM Radio Mikro-usb 2.0 3,5mm Jack OTG OTA Tethering

Lydformater: FLAC, APE, M4A, AAC, WAV, MP3, AMR, OGG, WMA

Video/billed  formater: MP4, MPEG, 3GP, MOV, Xvid, WMV, MKV, JPG, BMP, GIF, PNG

System-apps: Google Play Butik,Google G-mail, Google Maps, Google Navigation, Lommelygte, Email, Ur, E-bog, kalender, Lommeregner, UR, Stopur, Alarm, Browser

Systemsprog: Engelsk, Spansk, Italiensk, Russisk, tysk, Fransk, Hebraisk, ungarsk, Græsk, Portugisisk, Malaysisk, Indonesisk, tjekkisk, Dansk, kroatisk, Lettisk, Lithausk, Hollandsk, Polsk, Norsk, Rumænsk, Slovakisk, Slovensk, Finsk, Svensk, Swahili, Tagalog, Vietnamesisk, Tyrkisk, Bulgarisk, Serbisk, Ukrainsk, Arabisk, Persisk, Thailandsk, Koreansk, Japansk, Simpelt kinesisk, Traditionelt kinesisk, Estisk, Filipinsk, Urdu, Armensk

Øvrige Features: Quick Charge,  AAC Højtalere, Notifikations Led Lys, VPN, Planlagt tænd sluk, diktafon

Størrelse: 152 x 77 x 13,4mm — 225gr Batteri: Sony, 5000mAh, Quick Charge, 4.35 V, Lithium Polymer

Sensorer: Afstands Sensor, Lys Sensor, Gyroskop

Indhold i æsken: 1*DanCell Caterkiller 2 1*USB oplader  1*USB kabel 1*Skærmfilm

Operativ System: Android 6,0 (Marshmellow), med den proprietære shell DC OS v.1.1

DanCell Caterkiller 2 fortsætter de stolte traditioner fra vore forrige håndværker modeller, blandt andet med IP68 certificering så du kan stå i badet og Skype, eller ringe fra din kanotur i den svenske skærgård, uden at frygte for at vandet beskadiger din telefon. Ligeledes sker der ikke noget ved at den ryger ud af din lomme undervejs ned fra førerhuset eller ryger udover kanten på skrivebordet..
Nogenlunde her stopper lighedspunkter med forgængeren så også.
Allerførst er der det designmæssige, hvor Caterkiller II fremstår i et slankt, stilrent design, rammet ind af de børstede metal badges på siden af telefonen.
Skærmen er på 5” med en opløsning på 1280*720 og DPI på 320, så du er sikker på at have en lækker skærm, hvad enten du surfer på nettet, spiller, laver tekstbehandling, ser film eller er ved at tage billeder med det højopløste 13MP
Google Kameraet er en integreret del af det ny-udviklede DanCell OS V.1.1 og leverer knivskarpe billeder på et splitsekund, samtidig med at den automatisk laver backup til Google Photos, så de er tilgængelige fra din computer eller tablet med det samme, uden at du selv skal gøre noget, altså er du automatisk fri for bøvl med kabler, docking stationer og andre overførselsmuligheder, du skal blot tage billedet, og nyde det øjeblikkeligt på tværs af dine enheder.
Ønsker du under optagelser at sætte dit personlige præg, kan du selvfølgelig også styre hver enkelt indstilling manuelt, så resultatet får lige præcis det personlige touch du ønsker.
Et af de næste områder hvor der for alvor er sket forandringer, er i maskinrummet.
Det er lykkedes at klemme de samme dele som findes i DanCell VR ind i DanCell Caterkiller II kabinettet, så du er sikker på at kunne nyde godt af kraften fra de nyeste MTK 64 bits processorer, også kendt som MT6737, som bliver understøtte af en Mali T760 GPU og 2GB Samsung RAM.
Ny type batterier — Bedre til alt
Hvis du hører til dem der kender til problemet med at løbe tør for strøm før du er kommet i gang med at bruge din telefon, så vil du elske DanCell Caterkiller II der bliver leveret med et batteri der leverer 5000Mah, eller omtrent det dobbelte af mange af de gængse telefoner, og samtidig er det et batteri af Lithium polymer, der driver DanCell Caterkiller II, hvor de fleste smartphones i dag stadig er drevet af de typiske Lithium Ion batterier, har Lithium Polymer batterierne en stribe fordelagtige egenskaber:
De vejer mindre
De fylder mindre
De udvikler mindre varme
De leverer en højere spænding end tidligere typer batterier
De kan ikke eksplodere
Længere levetid, op til 1500 cyklusser(et traditionelt Lithium Ion Batteri har normalt en levetid på 500 cyklusser)
De kan tale at blive bøjet 90 grader, uden at lække batterisyre
En telefon til det moderne liv!
DanCell Caterkiller 2 er beregnet til det moderne liv, og kan derfor imødekomme de nyeste WiFi og 4G standarder, der gør at du kan surfe med en hastighed på op til 180mbit/s på 4G nettet.. skulle det vise sig at du har brug for højere hastighed, f.eks. i forbindelse med download af store filer, har Caterkiller II åbnet op for funktionen turbo download der tillader sammenlægning af din 3G eller 4G forbindelse og din WiFi forbindelse, så du ikke skal føle at du venter på at græsset gror når du downloader, og selvfølgelig kan du udvide DanCell Caterkiller II med et mikro-sd kort på op til 256GB, så der ikke er problemer med pladsen til film, billeder og hvad du ellers har brug for at tage med dig.
Et hav af tilslutningsmuligheder
Når du kommer hjem efter jagtture, og gerne vil vise dine venner og familie videoerne og billederne med de fantastiske naturoplevelser du har haft, aktiverer du Cast skærm funktionen, herefter kan du streame dine mest spektakulære pletskud direkte til dit smart-tv, uden at du har brug for kabler, Chromecast, Apple TV og hvad ellers din nabo, venner og familie bøvler med af besværlige tilslutninger, det hele er en integreret del af DanCell Caterkiller II.
Har du nogensinde overvejet at bruge din smartphone som din helt egen personlige Computer? Så er du sikkert også allerede stoppet ved at du ikke har en større skærm end du har? Hvad med tastatur og mus?
DanCell Caterkiller II, understøtter OTG, der betyder at du kan tilslutte den til Mus og Tastatur osv via mikrousb stikket, eller alternativt en docking station der kan tilsluttes til dit TV, og med ét bliver din telefon spejlet på den store skærm, så du har alt indholdet fra din smartphone, uden at skulle til at downloade noget fra clouddrive osv..

Return to top of page