Skip links

DanCell Evolution Basic XL

Specifikationer:

Modelnavn

DanCell Evolution Basic XL

Processor

MediaTek MT6580m

Skærm

6″ skærm, opløsning på960 x 540

RAM

1GB

Hukommelse

8GB(Udvidelse med op til 128GB Mikro-sd — Smart storage

Kamera

2/2

Kommunikation

2G/3G frekvenser: 850-900-1800-1900

WiFi

802.1.1

Bluetooth

Bluetooth 4.0 A2DP(Advanced Audio Distribution Profile)

Andre specifikationer

Øvrige forbindelser: FM Radio Mikro-usb 2.0 OTG OTA
Lydformater: FLAC, APE, M4A, AAC, WAV, MP3, AMR, OGG, WMA
Video/billed formater: MP4, MPEG, 3GP, MOV, Xvid, WMV, MKV, JPG, BMP, GIF, PNG
System-apps: Google Play butik, Gmail, Youtube, Lommelygte, Email,E-bog, kalender, Lommeregner, UR, Stopur, Alarm, Diktafon osv
Systemsprog: Dansk, Engelsk, Tysk, Fransk og 40 andre Øvrige Features: Smart storage, kør apps fra Mikro-sd kort
Størrelse: Batteri 3200Mah batteri 5V2S
Sensorer: GEO, Proximity, gyro
Indhold i æsken: 1*DanCell Basic XL 1*USB oplader 1*USB kabel 1*Skærmfilm 1*Cover
Operativ System: Android 7.0

STOR SKÆRM

DanCell Evolution Basic XL leveres med en 6 tommer stor skræm. Skærmen går dog tæt på rammen, så man mærker ikke meget til den forstørrede telefon. Skærmen har en opløsning på 960 x 540 pixles, og der er dermed lagt op til en stor og lækker skærm.

MASSERE AF LAGERPLADS

DanCell Evolution Basic XL leveres med 8GB intern hukommelse. Det lyder ikke af meget, og det er det i sig selv ikke, men finten ved DanCell Evolution Basic XL er, som med mange andre af DanCells smartphones lavet med DanCell Smart Storage, hvilket betyder at du kan indsætte et SD-Kort på op til 128GB i den. I mange telefoner kan SD-Kortet kun bruges til film, videoer osv, men sådan er det ikke med DanCell Evolution Basic XL. Du kan nemlig bruge den fulde kapacitet på SD-Kortet til at gemme hele Android systemet, apps, billeder, videoer, mails osv. Kun fantasien sætter grænser.

MANGE BRUGSMULIGHEDER

Med en 6 tommers skærm er brugsmulighederne meget forskellige. DanCell Evolution Basic XL kan fx bruges til barnets første telefon, da den har størrelsen til næsten at være en tablet, og derved kan den let opfylde barnets behov ift. apps, billeder osv. Med at hav af POS-apps og betalingsterminaler kan DanCell Evolution Basic XL også bruges som et kasseapperat for den lille erhvervsdrivende. De 6 tommer gør det let at betjene telefonen som kasseapperat. Denne metode er rigtig god til fx. at tage på messer eller markeder.

Return to top of page