Skip links

DanCell Maya

Specifikationer:

Modelnavn

DanCell Maya

Processor

Mt6737 64bit quadcore 1,3Ghz

Skærm

5,5″ skærm, opløsning på1280×720

RAM

3GB DDR4 RAM

Hukommelse

32B(Udvidelse med op til 128GB Mikro-sd — Smart storage

Kamera

13/8MP Blitz både på front og bagkamera, HDR

Kommunikation

2G/3G frekvenser: 850-900-1800-1900       4G: B1/B3/B7/B8/B20

WiFi

802.1.1

Bluetooth

Bluetooth 4.0 A2DP(Advanced Audio Distribution Profile)

Andre specifikationer

GPS: GPS/A-GPS
Øvrige forbindelser: FM Radio Mikro-usb 2.0 OTG OTA
Lydformater: FLAC, APE, M4A, AAC, WAV, MP3, AMR, OGG, WMA
Video/billed formater: MP4, MPEG, 3GP, MOV, Xvid, WMV, MKV, JPG, BMP, GIF, PNG
System-apps: Google Play butik, Gmail, Youtube, Lommelygte, Email,E-bog, kalender, Lommeregner, UR, Stopur, Alarm, Diktafon osv
Systemsprog: Dansk, Engelsk, Tysk, Fransk og 40 andre Øvrige Features: Smart storage, kør apps fra Mikro-sd kort
Størrelse: Batteri 2850Mah batteri 5V2S
Sensorer: GEO, Proximity, gyro
Indhold i æsken: 1*DanCell Maya Light 1*USB oplader 1*USB kabel 1*Skærmfilm 1*Cover
Operativ System: Android 7.0 DC OS v1.1

DanCell Maya – Spræng Rammerne
 
De Fleste af os har en opfattelse af hvordan en smartphone er designet. Glem alt det du ved, Maya ændrer alt. Med sine over 90% screen to body ratio er Maya langt foran de andre i klassen, og viser vejen, med hensyn til hvad der er muligt designmæssigt.
 
For første gang nogensinde, kan du opleve en 5,5 tommer telefon, der ikke bare i teorien men også i den virkelige verden har så effektiv en udnyttelse af pladsen, at den ikke fylder mere end en 5” model som DanCell Evolution Basic, og derfor nemt passer ned i lommen, men stadigvæk tilbyder alle de muligheder som en stor smartphone gør
 
 
 
Ekslusivt design
 
DanCell Maya gør det muligt at betjene en 5,5” skærm med én hånd, ved at genopfinde skærmen, og lave den i det nye 18:9 format, der gir en smallere skærm, og som den første i klassen, med HDR visning, der betyder at du får en hidtil uset billedkvalitet, og at skærmen får en betragtningsvinkel der ikke er set tidligere, og en farvedybde der gør de andre misundelige. Til at præsentere nyskabelsen, har DanCell Maya fået et skærmglas udført som 2.5D Gorilla glas, så du ikke mærker overgangen fra skærm til kabinet, når man træder frem med så flot en front. Er man naturligvis nødt til at gennemføre designet, og derfor finder du en bagside der er dækket af hærdet glas, og huser en af markedets hurtigste og mest alsidige fingeraftryksscannere, lige under det nye kamera, der opfører sig som et dual-kamera men med én linse, muliggjort af den banebrydende software. Bagsiden er ligeså blank og glat som forsiden, og cementerer på den måde det elegante og tidsløse der gennemsyrer Maja
Kameraet i DanCell Maya er i en kategori for sig selv. i mange smartphones kan man nærmest ikke indstille kameraet til at fungere under svære forhold, men det behøver du ikke længere bekymre dig om.. DanCell Maya  har en indbygget fotosenser, så DanCell Maya ved lige præcis hvilke indstillinger du skal bruge, så du kan nøjes med at koncentrere dig om at trykke på udløserknappen. DanCell Maya Har naturligvis også HDR Funktion, og så er der Facebeauty funktionen der selv kan håndtere røde øjne, urenheder, pletter osv, så alle personerne på dine portrætter fremstår så flotte som muligt.
 
dit digitale liv
Er et sikkert liv med DanCell Maya.
dine data bliver automatisk krypteret og dekrypteret, så du ikke skal være bange for at det falder i de forkerte hænder.
Med en af markedets allerhurtigste fingerrscannere, der selvfælgelig først og fremmest fungerer til låsning og oiplåsning af din enhed, men udover det også kan bruges til betjening af din telefon, f.eks. kan du bladre i album, skifte sang, gennemføre betalinger oo meget mere
 
Kræfter som en sportsvogn
Det er hvad DanCell Maya er udstyret med i hendes Mt6737t  64bits Quadcore processor fra Mediatek, parret med 3GB Samsung RAM, så du har kræfter i overskud i den rescource venlige Android 7.0 der er udviklet med henblik på at multitasking skal foregå så glat som overhovedet muligt, og med så lavt et energiforbrug, at der er strøm til utallige timer.
Med DanCell Maya i hånden, går det hele ikke op i arbejde, der er også plads til at spille dine yndlings spil, der får nyt liv på HDR skærmen, der er helt uden ramme.
DanCell Maya kører som vores øvrige modeller, dualsim funktion.
I modsætning til mange andres bud på dualsim, der ofte foregår på bekostning af mikro-sd kortet, er der i DanCell Maya mulighed for både at have to simkort i, der kan være aktive samtidigt, udover dit Mikro-sd kort, der kan benyttes sammen med DanCells Smart-storage, der giver dig fuldstændig frihed til selv at bestemme hvor mange gigabyte intern lagerplads du kunne tænke dig.
Når du isætter et Mikro-sd kort, vil DanCell Maya lægge ud med at tilbyde valget imellem at formatere som intern eller ekstern lagerplads. formaterer du som eksternt lager, får du samme funktioner som i alle andre Android telefoner.
Vælger du derimod at formatere som internt lager, begynder tingene at blive virkelig spændende, fordi DanCell Maya så holder op med at skelne mellem dens 32GB standard lager, og det antal gigabyte der er på Mikro-sd kortet, og gemmer på den måde både Apps, billeder, musik, film, dokumenter osv.
En anden fordel du opnår er den tunge kryptering af dine data du får på den måde, der betyder at kortet ikke kan bruges i andre telefoner, eller flyttes over i en computer, når først det er formateret i DanCell Maya.
For at kunne benytte Mikro-sd kortet i andre enheder, kræver det at kortet igen skal formateres, og det betyder at så er dine data utilgængelige for uvedkommende.
 
Intelligente løsninger
Intelligente løsninger er et gennemgående tema i DanCell Maya, der er bedste venner med Google Assistent.
Google Assistent lader dig betjene din telefon med tale-kontrol, og sørger samtidig for at holde styr på dine aftaler, viser dig vej uanset hvor du kunne tænke dig at tage hen, og kan ovenikøbet fortælle dig hvad der er på menukortet hos de nærmeste restauranter.
Google Assistenten laver dit feed, sammen med google starter.
Dit Feed, bliver aktiveret ved et enkelt Swipe mod højre, fra din startskærm, og er en oversigt over aktuelle nyheder indenfor de ting der interesserer dig allermest.
I dit Feed kan du også vælge at modtage f.eks. dagens nyheder i oversigtsform fra alle danske medier.
Er du blandt dem der har en forrygende travl hverdag, der udover jobs, familie og venner også byder på mange gøre-mål, som rengøring, tøjvask, indkøb, os alle mulige andre ting, hvad så med at lade DanCell Maya og Google Assistent minde dig om når det f.eks. er tid til at vande blomster.
Et af de nyeste tiltag er Android Auto, der forvandler din DanCell Maya til en fuldblods, stemmestyret on-board computer, når du er ude og køre, og som kan bruges til både søgning af relevante informationer, men også til at finde den nærmeste servicestation, autoværksted eller noget helt tredje. altsammen kan du få adgang til, blot ved at be om det, med 2 simple ord: OK Google!!
 
Motion er blevet et mere og mere vigtigt område, paradoksalt nok i kraft af f.eks. smartphonens indtog.det skyldes at mange af os er blevet mere stillesiddende end tidligere, og derfor har flere og flere af os brug for en hjælpende hånd.
Den hjælpende hand tilbyder DanCell Maya, i form af hardwaren der omfatter både A-GPS, GPS og Glonass. i samarbejde med Google Fit kan du derfor med høj nøjagtighed tælle skridt, måle afstande du har gået, løbet, cyklet eller andet.. efterfølgende kan du få præsenteret grafer, Kalorietæller og få forslag til nye motionsformer, påmindelser om at motionere og en masse andre smarte ting, eller sagt på en anden måde. så har du lige fundet dig verdens mest trofaste træningsmakker.
I forbindelse med elektronik er der henover årene blevet introduceret et hav af nye teknologier, som f.eks. 3D.
et af de mest omfattende nye begreber er begrebet «virtuel virkelighed»
DanCell Maya er med rammeløst design, en selvskrevet kandidat til at lade dig opleve hvordan det føles når du forlader hverdagen, for at drage til den «virtuelle Verden» hvor du kan alt, lige fra at deltage i natur programmer, til at få hovedrollen som actionhelt i det nyeste spil, gå en tur i Roms gader eller måske kigge på ny bil, det er faktisk kun fantasien der sætter grænser, for hvor meget du vil ha udvidet din verden, DanCell Maya er klar til at tage dig med.

Return to top of page