Skip links

Ultimate by DanCell

Hvad er Ultimate?

Ultimate er der hvor ukendt territorie indtages og grænserne flyttes.

Vi lægger hårdt ud med DanCell Cubic ultimate, der er med til at udviske linjerne mellem tablet og bærbar, Android og Windows, ved at putte alle delene i en blender og tilsætte en kraftig hardware, så du nu kan få DanCell Cubic Ultimate. DanCell Cubic Ultimate er lanceret under sloganet ”Do Everything — Everywhere” der nok er den korteste og mest dækkende beskrivelse.

Den næste lancering i Ultimate serien, bliver på telefon siden, med den kommende DanCell Caterkiller Ultimate.

Vi har indtil videre mødt en virkelig solid opbakning til vores Caterkiller serie, eller på dansk, håndværker modellerne.

Et af de allerførste dogmer omkring håndværker telefoner vi mødte, var at håndværker telefoner kunne ikke bruges som almindelige smartphones, og det blev imødekommet med lanceringen af den første Caterkiller model der bød pǻ blandt andet 64bits processor, Kamera med HDR osv, og ikke mindst 4G.

DanCell Caterkiller II tager fat på at imødekomme manglen på lagerplads, med DanCell Smart Storage funktionen, der tillader brugen af Mikro-SD kort til udbygning af den interne lagerplads.

Nu er vi så nået til det måske største af alle dogmerne, nemlig design.

Ofte hører vi at ”almindelige” mennesker ikke kan bruge en håndværker telefon, fordi de er klodsede og tunge.

Samtidig er der en hardware i DanCell Caterkiller Ultimate, der tager pusten fra mange almindelig smartphones, med blandt andet de kraftige MTK Helio processorer, 4GB RAM og 64GB intern lagerplads og dualsim..

For yderligere info på Ultimate produkterne, kan du klikke pǻ de enkelte produkter, og se alt det de andre går glip af

Return to top of page